Fietsen in Italië voor beginners en gevorderden!

Ook organiseren wij excursies naar de bergen, mountainbike tochten, speciale downhill trainingen etc etc.

Prachtig zijn de fiets trajecten in de heuvels van Ligurië, van simpele routes tussen faggeten en pijnbomen tot de avontuurlijke steile routes voor de mountainbikers.

In het gebied van Finale bevindt zich zelfs een zeer specifieke route die tussen zeer nauwe natuurlijke steegjes tussen de rotskliffen doorloopt.

Vele organisaties, die in dit gebied te vinden  zijn, staan voor u klaar om welke informatie dan ook te leveren over fietsroutes, excursies, verhuur van fietsen en mountainbikes.

Voor  wie echt racen wil zijn deze wegen ideaal om lange fietstochten te maken,begeleidt door de prachtige kleuren van de zee en de heerlijke geuren van het binnenland van de Ligurië.

In Januari is het gemiddeld 20°C met vele zonne-uren!!  Lekker fietsen in korte broek !

Fietsen in Italië

In Ligurië bestaat er een ongelofelijke grote keuze uit fietsroutes, van fietsen op de normale weg tot mountainbike, van toeristische routes tot echte zware downhill.

Het is de ideale sport om het binnenland van Ligurië te ontdekken, te midden van pijnbomen en bossen, vanaf het heuvellandschap prachtige uitkijken te hebben op de zee of op sprookjesachtige routes langs de kust te fietsen.

Vele professionele- en sportieve fietsers kiezen de zone van Sanremo óók buiten het seizoen om te sporten . . .  want het milde klimaat van deze zone is perfect om het hele jaar door te fietsen.